Nak dekat due ni normal ke rasa letih yang teramat?

Rasa letih kalini lain macam ya. Seharian tido, bangun tengah hari tapi tetap rasa ngantuk walaupun bru bangun, mcm tak cukup tidur 2 hari. Sebelum ni letih jugak tapi ni letih yg tak boleh bawak bincang. Rasa tak cergas badan, lesu, penat. Nak buat apa pun jadi malas. Mcm org depression gitu. Tapi saya tak depressed, badan saya je rasa letih. Penat lah mcmni. Takut nak bersalin nnt jadi tak larat.

10 Balas

Kadang kalau hb low pun boleh jadi. Macam saya hb low + thalesemia. Makan ubat tak jalan. Then kena drip. Setiap kali lepas drip Mesti bertenaga 😂 rasa best sgt feeling. Mcm ni rasa org yg hb 12 ke atas huhu

2mo ago

hb saya ok je, maintain 12 and tk penah drop tapi saya taktahu lah knp dgn badan saya ni. malam letih siang pun letih. makan pun sama je. takde tenaga lgsg. risau sampai bersalin pun mcmtu.