PENAT dan letih

Saya dah 8 bulan lebih..rasa penat yg melampau..lesu..letih..badan sakit2..kaki bengkak..nk gi kerja pun x larat dah..normal ke?mcm mana nak atasi penat ni?

2 Balas

normal..sy pn sama..😅pelik btul tiba2 rasa too tired, lemah dan kurg aktif.padahal sblm ni masih okay, aktif la jg..ni nak jalan pn rasa letih..rasa dh jalan sehabis laju tp masih slow..kalau tidur atau baring, nk bangun, nk mengiring memang sakit...tp anggaplah semua ni nikmat yg akan dirindui bila baby dh kluar nanti🥰

sama😅 layankan aje...normal je tu..sy pn pelik mula2 napa la terlalu letih, lemah dan kurg aktif. .jalan sehabis laju pn slow jg