Baby

Rasa denyut2 je kat perut 2,3 hari ni adakah tu pergerakkan baby? Saya 17week 6day

11 Balas

Saya pagi2 akan rasa benjol baby dkt bhagian kiri sbab baby dduk belah kiri. Kdang klau tido lama sgt mengiring kiri esk pg confirm bleh rasa ketara sgt dia punya menonjol.. lepas tukar posisi sambil usap2 sikit baru kurang 🤭🤭

Yee tu maknanya dah rasa baby gerak. Saya pun baru rasa 1 ramadan haritu. Ingatkan masuk angin ke apa. Tapi lepas2 tu makin kerap sampai lah sekarang ni baby aktif sangat. Sampai perut ni gegar2 🙈

4y ago

Aamiin aamiin

Sy mula2 rasa denyut2..kompius nadi sndri or baby..tapi mkin lama mkin kuat.. so sy rasa betul la tu baby gerak..😬

Sy pun 17w lebih jgk. Konfius denyut nadi sdri ke denyut baby gerak. Tertanya2 mcm mna rasa bby gerak.

4y ago

Yekee 😍😍😍

Yea, pergerakan baby tp secara lembut. Hehe! Nnt dh besar sikit, lg excited.

Ye..baby gerak LA tu..cuma dia kecik lg so rasa denyut skit je...

Baby lah tu sis. Gerakannya yg slow sbb masih kecil

Saya 16 mggu dh ade rasa wlupon bdn saya berisi...

Sy 17 weeks x ase apa lg. Mgkin sbb badan berisi

Saya pn tgh lalui .. confius