Dimanakah anda merancang untuk bersalin?
Voice your Opinion
Hospital Kerajaan
Hospital Swasta

12852 respon

56 Balas

hospital kerajaan skrg xmcm dulu .. boleh aje request kelas pertama or vip kan ..duit ajelerr ..tpi xla semahal swasta ..

2y ago

Yg vip suami Boleh masuk x

ank first n second Hos. sg buloh..yg ke-3 ni nk cuba kat PPUM sbb dekat dgn rumah,kena plk time pendemik ni kan.

kerajaan jer ..lgpun klinik masa pregnant pun kerajaan juga ..yg penting sy dgn anak selamat anak pun sihat ..

1st baby...sy plan nk ke swasta...sbb time covid hosp kerajaan x blh ada peneman/penjaga...huhu

gomen pun Alhamdulillah...layanan terbaik..jadilah patients yang baik, InshaAllah misi pun baik👌

gov jer..tp Cuba utk booking blik 1st class utk keselesaan sendri..sbb ni 1st baby..hihi

Memilih swasta sebab panel ja.. 😁.. Sebenarnya mana2 pun x apa jnj semuanya selamat

hospital kerajaan.. ramai pakar ada di sana serta nurse yg berpengalaman dan terlati

ada bajet lebih boelh la p swasta...bajet ala2 ja skrg mmpu gov ja

hospital kerajaan,lebih jimat. sbb lepas ni byk lg nk pakai duit utk anak