Rambut Gugur

rambut saya gugur terok apabila anak dah 3 bulan++ hmm normal ke?😭 dah nak dekat botak dah ni

5 Balas

boleh tukar syampu, pakai hair serum, sapu minyak buah keras, makan vitamin. kalau boleh potong rambut pendek terus.

sama la kita .. anak baru 3 bulan .. rambut gugur teruk .. kadang2 malas nk sisir rambut . ..

stress rasa rambut bnyk gugur . tapi kalau kita stress, makin bnyk lagi rmbut gugur 😭😭

sama la saya pun anak da 3bulan rambut gugur sana sini pakai minyak zaitun kurang sikit la

Normal kot.. sy pun mcm tu.. rimas tgk rambut dimana2…