Rambut gugur lepas bersalin

Rambut mmy mkin teruk gugur sejak kblakangan ni...smpai nmpak kulit kepala dh...Mcm2 shampoo mmy pkai tpi ttp sma..mkin nipis pun ada rmbut ni...

1 Balas

Me too. Rambut saya lepas brsalin gugur. Skrg anak saya dah 10 bulan rambut still makin teruk gugur. Kdg buat i stress tgk bnyk rambut d lantai.

4y ago

Bermacam sdh produk guna untuk rawat rmbut gugur...tpi since pkai shampoo Super Lebat Dherbs...Rsa mcm ok rmbut...Anak rmbit mula tumbuh sdikit2...Rmbut gugur kurang tpi msih ada jgak lah...