MASALAH RAMBUT GUGUR

Sejak mgdung ni rmbut mkin bnyak gugur.smpai rmbut jdi nipis. Cm mne nk atasi masalah ni. Risau tgk bile rmbut jdi nipis cm ni

2 Balas

Hi sis! Di sini ada panduan lengkap bagaimana nak kurangkan rambut gugur itu. Semoga berguna! https://my.theasianparent.com/rambut-gugur-selepas-bersalin

Mengandung berapa bulan sis? Biasanya nanti dah masuk trimester kedua, ketiga rambut in shaa Allah lebat. Syoknya je time tu hehe.

5y ago

Hari ni bru msok 16 mnggu. Trimester kdue tu dh brpe mnggu ek.. Sorry xthu sbb ni bru ank ptame