Normal ke mengandung 7 bulan tapi perut tak nampak (kecik)

Ramai tegur perut kecik , rasa terganggu dengan soalan tu 😢 Ada yang sama tak macam saya ? Mengandung tapi perut tak nampak ..

10 Balas

sama hehe. org pun cakap baby bump kecik sangat mmg abit terasa sebab ibu2 ni cepat terasa hehe. tp sy lebih suka sebab taknak orang tau. dan lagi satu sy selalu pakai baju hitam so ilusi baby bump tu pun tak berapa nampak. malas bila org ofis dah kecoh, pregnant kecoh, baby bump kecik pun kecoh heheh