Normal ke mengandung 7 bulan tapi perut tak nampak (kecik)

Ramai tegur perut kecik , rasa terganggu dengan soalan tu 😢 Ada yang sama tak macam saya ? Mengandung tapi perut tak nampak ..

10 Balas

sama lah dengan saya, dah lah first baby sampai saya pun rasa risau in case ada apa apa. tapi bila scan baby alhamdulillah size baby sesuai dengan minggu kandungan so lega rasanya, doktor cakap tak perlu risau sebab setiap badan ni lain lain perubahan perut tu (tak semestinya perut kecik bermakna baby pun kecik) Jangan risau awak, kita ignore je apa orang nak cakap 😉