lagi2 kes buang bayi??

Ramai mom yg nak anak senang ja diorang buang anak mcm tu. Kalo xnak jangan buang serah pada mom yg nk anak bleh jaga anak tu.

3 Balas

Kdg geram je nk hempuk lempang potong anu org yg buang anak ni.. Masa bt pandai seronok je, lps dpt anak kau buang merata.. Tgk lah nnti merangkak la kau cari anak kau dkt alam sana nnti..

btul tu sis,,xnk ank tu baik bg saya nak jugk saya...ni x tau buat jaga xnak bodo xhbs ii,,sabar je lah😌😌

Betul juga. Min setuju dengan ni🙎‍♀️