Due 28/1/23 dah bersalin ?

Hello mommies, ada tak yang due sama dgn saya 28/1 ni tapi dah bersalin ? Harini masuk 39weeks dah tapi mcm xde tanda pape lagi. Risau pulak 😅 baby mcm syiok je duduk dalam perut. #firstmom

12 Balas

Sama dngan sya. 27/1 dah kena serah diri. Anak no2. Mcam2 dah buat tp Baby syok lagi dalm Perut. Sy rasa anak saya mmg nak kluar tarikh yg ditetapkan sama dngan ank Pertama saya. Betul2 tarikh ditetapkan diaa lahir 🤣😂

hi sis. sya sama ngn sis 28/1 . anak yg ketiga. takde tanda2 lagi. sakit2 biasa je.celah kangkang n lain2. moga2 kita dpat bsalin normal.dan kita semua dlm komen ni dpermudahkan dan dlancarkan bersalin

1y ago

Aamiin

Hi sis. Sy pon mase hari due tak ada rasa apa2, last2 overdue 7 ari. Kalau xade GDM tak pe sis. Tunggu je la.. doc mst dh bg tarikh akhir kan utk serah diri? Insha allah sis dipermudahkan 😊

sy due 28hb 1 jgk..sama la belum ada tnda2 brsalin lagi hrp x overdue la huhu ank prtama masuk ubat sbb overdue🥲 mtk² yg ke2 ni brsalin sblm due..smoga urusan kita yg nk brsalin ni dipermudahkan🤲🏻

1y ago

kn..🤭🤭 sy klau x brsalin jgk smpai sabtu ni misi bg tca hri ahad jmpa doktor, klau boleh nk mtk serah dri awl skit risau bby membesar dlm perut😅 sbb last scan 18hb hritu bby da 3.3kg, sbb ank prtama sy emergency czer yg ke2 ni try mtk brsalin normal tp doktor ckp klau berat bby da 3.7kg ke atas mmg doktor xbg sbb risiko luka czer boleh trbuka n pendarahan huhu doa'kn sy dpt brsalin normal ye..

hi mommy, sy pun due 28/1. tp msih xde tanda. lepas bncg dgn doktor, sy kena serah diri 25/1 ni utk induce. sy gdm on dc. smoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan.. aamiin in shaa Allah 😊

sya due 27hb 🤭 d wad suda.. admit smlm sbb suda ada tanda lendir coklat2 2hari & hari ke 3 lendir pink2.. suda 12jam masi blum ada rsa sakit 😌

Saya 27/1 due. Masih tkde tanda juga 😂 bby mcm seronok duduk dalam dpt makan sedap kot🤣

sya due 28/1 jga masih belum turun tanda .skrg pun tgh risaw hrap baby kluar la lpas cny😅

Hi sis, sya pun sama due 26hb blm ad tnda2 lgi baby nak kluar🤭

Saya due 27/1, tapi Alhamdulillah dah selamat bersalin 18/1.