susu yg sesuai

Rakan2 boleh cadankan x susu yg sesuai untuk baby mengelakan lendir kahak banyak...sblum ni pakai infalac peramatang....tuari mmber ade cadangkan susu dupro...

susu yg sesuai
5 Balas

Kebykkn susu fm mmg akan Ada sikit buat bb berkahak sis...tp tk serius Sgt la.. klau susu tu dh turun habis cabut silinder tu Dan pam sikit air suam sikit sis..dulu ank kedua sy pun mcm tu minum susu pakai tube..sesudah susu sis tepuk blakang Dada slow slow..nie Cara doktor swasta yg ajar😊

4y ago

Tq ye

Boleh sy tau knape bb sis pakai tube?ank sy yg kedua cleft palate.tu dia kene pakai tube utk menyusu sampai satu tahun.

4y ago

HIE CUBA search kat google

Sis ble try dupro.. Ank sy dlu lhir prem jgk sy bg mnum dupro.. Xmmpu nk bli ssu mhal..Smpai skg mc gna dupro..

4y ago

Pakai jugak dupro ni tapi air liur nye jadik mcm banyak

Susu fm ni sis kena try and error.. x semestinya ap yg disuggest sesuai ngn ank..

Ank pramatang ke?