Adakah anda mempunyai rakan dari negara lain yang berbeza?
Voice your Opinion
Ya, (komen nama negara tersebut)
Tidak

1766 respon

74 Balas

Ya, Indonesia, Singapore, Philippines, Thailand, Australia, Fiji, Costa Rica, US, Pakistan, Saudi Arabia, Egypt, Yeman, Labenon, Palestine. Campur2, ada kawan masa belajar di Universiti, dan ada juga kawan masa kerja. #TAPsupermoms #TAPactiveusers.

indonesia... mngenali die sjk dr zman prsekolahan sekitar thun 2005... msih lg brhbung dgn die smpai la 2 hri lpas...

Bekerja di International U, more than 24 country. mcm² orang laa kita berkawan 🤭

byk kenal waktu travel.. ada yg kenal masa kerja.. ada 1 ofis.. ramai lah

USA. Mauritius. Nigeria. Maldives. Still keep in touch with them.

Australia, Puerto Rico, Korea, Philippines, Singapore,

Singapore, New Zealand, Brunei, India, Myanmar

indonesia...my regular customer..mary kay😊

Indonesia / thailand/ singapore/kemboja

Djibouti, Brunei, Singapore, Indonesia