Nk mtk pndpt/pengalaman ibu2 yg ada mslh Pangkal rahim pndek. Apa ibu2 bt untk kurangkn risiko gugur

2 Balas

Berapa weeks skrg sis? Boleh refer dr utk buat cervical cerclage. Sy pun ade masalah yg sama , baru buat cervical cerclage bulan lps.

2y ago

skrg saya follow up dgn HTAR, isnin depan ada next follow up untk tvs. skrg ni duk masukkan ubat progesterone je

awak follow fb DOCTOR IMELDA BALCHIN PAKAR O&G. Dia ada share awareness mcm mslh awak ckp.