🤔 AWAS! Jangan Sampai Mama Jadi Salah Satunya

Puting kerap sakit semasa menyusu? 😥 Jangan tangguh lagi, Mama! Nanti jadi lebih teruk hingga luka atau melecet pula. 😖 Apa kata anda cuba sapukan Mama's Choice Intensive Nipple Cream ini setiap kali sebelum dan selepas menyusukan si manja. Ianya mampu melegakan kesakitan puting dengan cepat! Krim ini juga mengandungi Shea Butter yang mampu beri kelembapan maksima pada kulit sekaligus mengurangkan risiko puting luka dan melecet. 💗 Jom cuba sekarang! Ada baucar terhad 😉 https://bit.ly/3qTvIVC

🤔	AWAS! Jangan Sampai Mama Jadi Salah Satunya
6 Balas

Lepas sapu boleh terus bagi anak menyusu atau kena basuh dulu ya ?

👌🏻👌🏻👌🏻

👌🏻

👍

Best

👌