Punca perceraian yang tak masuk akal?
Voice your Opinion
Pasangan tak gosok gigi
Kuat kentut
Malas buang sampah
Malas mandi
Korek hidung depan-depan

4794 respon

35 Balas

Soklan pon da tak masuk akal...lagi nak tanye jwapan...ap2 je la...😂😂😂anda rasa sy ad masa untuk nak pikir semua ni...😂😂😂

Saya tak berapa boleh kompromi sangat dengan kebersihan. So kuat kentut masih boleh diterima.

sy rsa kalau dh xblh bawak bncang sgt pasangan bernafas pun blh jd pun brcerai 😅

isteri keguguran.. ni punca yg paling x masuk akal..! semoga dapat balasan. amin

Mcm2 Ada...cth: suka picit toothpaste di bhgn tgh, depan @ hujung.

Semua kt ats...tp klo sume kt ats tu xtjd mmg bkn manusia r

semua di atas alasan yang tidak munasabah..

Tak suka tengok laki main game

Semua di atas alasan tidak berasas

Semua yang ada diatas.. hahah