Anda rasa penting ke pasangan puji anda di sosial media?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5839 respon

21 Balas

kdg2 la.. kdg2... kalau kita share pasal anniversary ke birthday ke apa.. kalau silent je pun takleh gak, sakit hati oi.. bila kwn2 bole lak jwb.. ni lagi sakit hati nanti

sejak hamil malas lah update & ikuti medsos. 😅 Nak tenang-tenang aje. So tak kisah pasal pujian di medsos... Asalkan suami -isteri saling menghargai in real life.

Jgn show off kasih syg dkt socmed sbb skrg ni byk 'haiwan warna pink suka menyondol' so biarlaa kasih syg tu suami dgn isteri je tahu 🥰

puji di media social org lain boleh baca jugak. jadi boleh timbulkn Rasa iri hati Dan dengki ..lebih baik elak kan...puji depan2 je 😊✌️

tak penting yg penting kat rumah dia selalu bg pujian ..

Buat pe show off dlm media masa klau org Nye dpn mata

Tak pernah merase..hahahh..xkesah pon..

tak pun... better in real life

Tak berapa penting

ada ketikanya. .