Selamat berpuasa mummy semua . mummy bapa week yg sedang puasa tu ?

105 Balas

saya 35weeks 3 days. harap boleh smpai waktu berbuka nnti. skrg pon dah pukul 3.30pm.

11 week 😅 first time puasa tgh pregnant, alhamdulillah smlm dapat puasa penuh-

6weeks, Alhamdulillah puasa tp rasa loya sentiasa. Tahankan juga 😅

8 weeks tpi 4 kali muntah. Esok refer doc maybe badan tk boleh puasa

31w 2d..Alhamdulillah berjaya walaupun ada ckit loya ptg tadi 😅

27weeks Alhamdulillah diberikan kekuatan untuk mummy n baby 💞

5w5d puasa full hri ni tpi rse cam mual n pening sikit je

saya 34 weeks tp bertahan sampai jam 2 ja huhu esk nak cuba lg

25 weeks.. alhmdulillah masih bole brpuasa lagi stakat ni😊

8 weeks ... alhmdulillah berjaya puasa hari pertama ramadhan