Salam mommies. Normal ke baby sebulan siang mengantuk mlm berjaga 😂 dah berapa hari susah tidur mlm

Puas dodoi nk bg tidoq tp mata baby still dok celik luas2. Kadang tu sampai pukul 4-5 pg baru berjaya tidur. Hmm ibu yg stress ni 🥹 Ada yg boleh share tips tak? Dah try xbg baby tidur siang sgt tp xberjaya.

2 Balas

Anak saye dalam usia sebulan camtuh macam anak awak laa. Orang cakap die masih confuse malam dengan siang. Jadinye siang saye bebetul letak dekat tempat yang bercahaye, malam saye gelapkan bilik, ade lampu pun samar2.

Anak awak suka mengempeng tak?