perlu penjelasan

hi ? sya 1/2 -2/2 kluar drah tp saya tdk thu adaka itu flek haid atau flek implantation jd sya biarkan n langsung tiada apa pada tarikh sterusnya , d sbb kn sya confuse sya check upt negative dan sya buat sperti biasa mybe blm ada rzeki ttpi sya brsma dgn suami 18/2 n kluar drah tp sikit . adaka normal ? #pleasehelpme #SeriusTanya

3 Balas

klu upt negatif, makna nye x pregnant.. bdarah ketika bersama x normal, mgkin ada luka.. better jmpe Dr.. tkot ade masalah kesihatan lain..

Kalau upt negative tak pregnant lah tu. Make sure upt yg bagus

maybe mslh hormon.. hormon xstabil