TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

Assalamualaikum TAP and mommy 😘 Bagi pendapat saya, saya lebih suka untuk make up/berhiasa tapi secara simple and natural je.. sebab sebelum lakukan hubungan kelamin, mata kita akan saling memandang dan ia akan lebih indah jika kita sentiasa kelihatan cantik depan suami..🥰 Saya pernah gunakan produk KISS mineral ni dan setakat ni Alhamdulillah even lepas saya lakukan hubungan kelamin yg melibatkan ciuman or sebagainya ia still maintain dan tak comot.. Lagi satu untuk eratkan lagi hubungan sex❤️ saya sarankan untuk pakai wangian sebagai penarik dan pemikat si dia.. Be enjoy and last say thanks to that lovely moment🥰