TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

Hai TAP, ya saya akan memakai make up untuk suami kerana pernampilan itu sangat penting, saya suka menggunakan make up yang simple untuk keluar dn melebih2 bila mahu mengorat agar suami terpegun seketika kerana waktu harian saya tidak gemar bermake up kerana saya hanya suri rumah.. cukup pakai skincare sahaja, jd selalu sangat dia tengok saya biasa2, malah kami juga telah dikurniakan 2 orang cahaya mata yang comel dan masih kecil oleh itu cinta kami tidak seperti dahulu dan jarang berlaku, oleh itu saya berpendapat menghangatkan cinta kami kembali seperti dahulu perlu mengorat secara lebih2 dan bukan kah cinta itu dari mata maka akan turun ke hati 🌹 Ada indahnya langit yang biru, Ditambah angin yang menderu, Ada enaknya jadi pengantin baru, Masuk kamar lansung seru. 😆 Sakapur sireh pinang disaji, Di dalam dulang untuk mak dara, Menjunjung kasih setia budi Kasih dan sayang ke akhir usia 🌹❤️ Semoga rezeki saya untuk menang tq Tap n kiss mineral 😘