TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

Saya timake up or memakai brg perhiasan ketika berhubungan tetapi cukuplah sekadar make up yg simple,menjaga kebersihan diri, gosok gigi, badan dan miss V tidak berbau, yang paling penting mood kena baik dan romantik. Penampilan or pakaian tidak lah begitu seksi cukup sekadar seksi dimata sang suami. Pakai wangi-wangian utk memberi mood yg romantik serta pelukan dan ciuman yg mengghairahkan....hahahaha.... segan pula nak story lebih. apa-apa pun Isteri perlu nampak.cantik di mata suami🥰😘❤️