TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

Assalamualaikum wbt. Pendapat saya memakai make-up/ barang perhiasan tu perlu ketika berhubungan intim. Sebab apa? Sebab ianya boleh menaikkan lagi nafsu dan menjadikan situasi tu lebih meyakinkan. Keberahian tu akan terhasil apabila pasangan kita rasa cantik dan hensem. Kita pun sendiri seronok. Cantik itu subjektif. Tapi make up malam dan siang lain sikit lah. Malam tu lebih simple daripada siang. Pada pasangan yang gemar berhubungan pada cahaya terang, pada saya amat perlu. Sebab semuanya akan kelihatan hehe. Sorry Pasangan secara tak langsung akan memuji cantik dan semestinya suka pasangan yang sedap mata memandang. Hehe. Bila dah puji, hati kita pun melambung sukaaa. So perasaan tu jadi lain tau. Serius ni. Lagi2 perempuan suka dipuji. Laki bila dia rasa isteri ni bukan jaga penampilan diluar sahja, di intim pun dia jaga. Dia sayangg nak tinggalkan kita. Tips lah untuk kekal berkekalan. Tu sahaja.