TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

to me , penampilan memang sangat penting untuk dalam diri bagi setiap wanita . Salah satunya , kita akan lebih menawan, lebih bersih kemas dan wangi . Tetapi , disini kita boleh ambil sebagai pengajaran bahawa wanita ni ingin disayangi dan dicintai tanpa alasan apa pun , kita akan menerima kekurangan serta kelebihan yang ada pada diri pasangan masing masing . Kalau dari segi make-up tu , bagi saya simple seja . Cuma perlukan pakai skincare night routine , pakai wangian dan penampilan yang baik utk suami sudah cukup . Dari segi pakaian pula , pakaian rasmi ranjang ialah pakaian dalam dan baju yang sesuai dengan-nya . Sorry kalau kasar sikit bahasa .😅 . Sebenarnya, panggilan pakaian tidur nampak tidak kena memandangkan ramai orang berjaga berbanding tidur jika baju itu dikenakan . Tp rasanya tidak semua perempuan macam tu . wanita dan barang perhiasan memang tidak boleh dipisahkan ,sudah menjadi fitrah seorang wanita bagi yang suka bercantik cantik dan mahu kelihatan indah . Dalam islam sendiri tidak melarang , malah dalam beberapa hadis juga menggalakkan wanita untuk memperhiaskan diri untuk suami . #KongsiJawapanDapatHadiah #KongsiJawapanDapatHadiah