TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

-Suami saya adalah seorang yang simple. Barang Perhiasan -Saya bekerja dimana tidak boleh mengenakan barang-barang perhiasan, maka suami saya sudah biasa melihat saya tanpa barang perhiasan. Adalah lebih mudah tanpa barang perhiasan ketika bersama "skin to skin" 🤭. MakeUp -Saya selalu mengenakan solekkan yg Ringan, Simple, Sweet, Nude dan Natural look. Suami pun selalu puji "Cantik isteri abg"😘, jadi tidak perlu solekkan yang tebal (takut jadi rupa badut pula nanti). Tips: -Yang penting adalah kebersihan diri seperti gosok gigi, mata dan private part bersih serta haruman badan. -Sentiasa senyum kepada suami🥰