TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

Suami sy jenis yg tak suka perempuan mekap tebal. Dia akan sound kalau tengok sy mekap over. So selalu memang sy mekap tipis je. Dari segi sebelum berhubungan intim, utk menggoda suami sy akan mekap lebih sikit tp masih tak over. Suami pun pandang manis je tak sakit mata. Dengan gaun seksi sikit, dan perfum wangian menggoda, tunggu anak dah tidur baru boleh romantik2 dengan suami. Dari segi barang perhiasan bergantung pada kesesuaian, mana yg tak terlalu menonjol dan kena pada suasana dan tema malam tu, ya boleh je nak pakai. Nak pula kalau perhiasan yg bolej membangkitkan rasa ingin bersama😉. Dari segi tindak balas pasangan, selalunya suami tak cerewet sangat. Janji dah bersih, baju seksi, wangi2 sikit pun suami dah boleh jatuh cinta semula 🥰