Mana antara produk berikut yang ibu-ibu selalu bawa bersama ketika keluar?
Voice your Opinion
Bedak
Gincu/pelembap bibir
Minyak wangi
Semua di atas
Lain-lain (sila nyatakan)

5321 respon

76 Balas

Jangan kata barang mekap je kalau boleh 1 rumah nak bawak. Contoh senang,tengok time pi bercuti 3h2m tapi dia punya perangkut mcm nk stay kat tempat tu teruss bhahahaha🤣🤣 bertabahlah para suami..

Kalau produk keperluan, kebanyakan nya bawa barangan baby. Tisu basah, Pampers, botol susu dia. Kalau produk sendiri ni, bawa pelembap bibir, sunscreen, inhaler

hp n purse yg tu yg penting.. handbags bwk time kerja jaa.. takat g kedai kejap² bwk beg silang kecik jaa.. muat hp n purse

hp, beg duit ,kunci kereta dan cermin mata.. tak pkai kosmetik.. so mmg tak ada barang kosmetik😊

fon,purse,wet tisu,pampers anak, baju spare anak . hahaha . hilang dah barang mekap ibu 😂

Baby wipe, lipstick, compact powder, mini perfume, hp, charger, wallet & pen..

handphone,pampers,botoi susu dompet dan mainan ank sulung😅😅😅

Dompet , handphone, hand sanitizer ,tisu basah ,minyak wangi

handkerchief,pen,dompet,pen,buku nota and hand sanitizer

Plus sanitizer skrg ni benda wajib bawak👍🏼👍🏼