What preschooler shows would you recommend?
Voice your Opinion
Didi & friends
Omar dan Hana
Peppa Pig
Paw Patrol
Lain-lain (Kongsikan)

4638 respon

78 Balas

kartun yg pertama ank sy tgk omar hana tu pn sy yg buka kn sbb omar hana bgus untuk ank2 Muslim mengajar bnyk doa2 skg semua kartun ank sy tgk cocomelon lh chuchu tv lh pink fong lh super simple song lh didi and friends lh mcm2 lagi

jujur la dr segi pgayaan bahasa utk courtesy kadg2 peppa pig ni ada moralnya.. i just watched a few times...sometimes yes it said silly but most of the content is acceptable

Peppa pig..wolfoo..sbb english digunakan bagus..ank pandai ckp omputih sbb tgk cite tu..pig tu letak tepi yg penting dia belajar sesuatu dr apa yg dia tgk..

Anak saya suka tgk blippi. Anak pandai ckp omputih sbb tgk cite tu.rancangan kartun dlm siaran 618 semua dia suka

bahasa inggeris yg baik, peppa pig sifat2 terpuji dalam agama omar hana preschool dan hiburan didi n friend

X tentu jgk sebab ank2 suka tgk mcm2... Aslkn diorg x bergaduh sudah.. Klu x nti lg sakit kepala...

super simple learn, alpha n numbers block,didi,omar hanna,nussa, ABC tv,upin ipin , baby tv

Omar and hana & alif dan sofea. Berasaskan islam bahasa english dan bahasa melayu.

Depends on my son. Bukak tu kadang nak tgk. But my son rarely tgk tv/phone.😅

anak sy suka sgt tgk peppa pig.. xtau knapa?? 😅😅