Which subject in preschool curriculum does your child find the most challenging?
Voice your Opinion
Reading
Math and Science
Social Sciences
The Arts
Others (Tell us in the comments below)

3050 respon

23 Balas

die suka belajar dengan secara melihat.. kalau perkataan bahasa Inggeris die lancar.. bahasa melayu kurang

membaca..matematik mudah dia belajar..bab baca susah sikit,tp okeyla tahun 1 dah lancar baca..

So far, masi kecik lgi. Tp... Maybe math & science.. 🤔 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Language and music. Coz mandarin and piano lesson are not my expertise.

Math and sciences are not easy to learn and understand

anak sulung baru 3 tahun, tak bersekolah lagi ☺️

Bahasa Cina,sebab ibu tak pandai nak ajar...😅

Semua dan terutama speaking b.inggeris

anak belum skolah lagi

Anak blm sekolah hehe