8 hari lendir darah

Preknen 8 minggu 4 hari.. hari ke sembilan lendir darah ni terus tumpah darah.. mule ok lagi, bile tgk suami sedih "baru nk jadi bapak" alahai terus syahdu.. semoge dipermudahkan urusan lepas ni. Aminnnn aminnn aminnn

3 Balas

Sy pun dh tumpah darah harini.. 12 minggu. First baby. Mula2 keputihan. Lpastu spotting sampai lah pagi ni 😭 semoga ada rzki buat kita lpas ni

4y ago

Amin 💞

Mcm mne awak skrg ni? Ok x? Da g klinik? Semoga semuanya baik2 saje.. Duduk rehat je jgn lasak2 k

4y ago

Xpe awak jgn sedih2 k.. Yg penting skrg awak ade baby syurga tggu awak kat sana untung tau.. Semoga awak diberikan rezeki lagi.. Amin

Semoga ada rezeki yg lebih baik menanti awk. Take care ye..rehat byk2.

4y ago

Terima kasih 💞