Do you take naps on noon during your pregnancy?
Voice your Opinion
Yes, (comment at what time)
No

2354 respon

83 Balas

[email protected] msti suh tido gak time tu..klau xnk tido suh kte rehat baring ke..xbg buat keje time tu..anak husband tlg tgk kn...

antara jam 12-1...sebab mmg time mcm nie ngatok dia teruk sgt...tw pregnant pown sbb kuat micro sleep semasa drive😅😇

lpas mkan tghari of course.. tp msuk tri 3 makin kerap gntuk mcm 1st tri dlu.. asyik nk tido je

time mengandung teringin sgt nk tidur mlm dngn lena, tpi apakan daya seorang ibu ini

saya susah utk tido disiang hari...jadi saya gantikan dgn rehatkan minda dan badan..

xdpt nap sebb work 😌 balik keje terus tido 🤣 mmg tak sedar diri lepastu

waktu mlm, slalu d suruh tdr awal walaupun belum ngatuk.. 😁 biar cukup tdr

during weekend only if work i'm just eat for lunch no time to take naps

not only noon. If I have opportunity, I will sleep sleep and sleep 😂

Kalau sempat dan kalau anak pun tidur. #TAPactiveusers #TAPsupermoms