What time is most ideal for a shower while pregnant?
Voice your Opinion
Morning
Afternoon
Evening
Night

3104 respon

19 Balas

Takde waktu mandi bagi ibu preg rsa panas mandi je😝 tp pagi masa bangun nak sembahyang subuh paling best mandi segar yakmat🤣

anytime when i feel uncomfortable and hot...because hot weather and when do cleaning home job

tiada waktu yg spesifik. sbb msa pregnt ni selalu rsa panas dan bpeluh. jd akan kerap mandi

I guess any time 🤔😂. Because you will constantly feel hot during pregnancy

Morning..then bila rasa nak mandi lagi,bila2 masa pun bole sebab Panas..

Tapi last-last pregnant rasa panas jee walaupun dalam aircond

Bila2 Masa, sekiranya bdn dah x selesa sbb panas @ melekit.

bila2 masa sebab waktu preggy badan sentiasa rasa panas

more pg lg...klu xslesa sgt.ptg mlm pn jd

kalo bole nk slali mndii 🤣