?

pregnant sensitif dia lain mcm ? sekali tgk kesian plak suami sabo jer layan kerenah bini time pregnant.. nk sampai 9 bulan 10 hari sabo jer laa yer suami ?

2 Balas

mcm saya mengandung ni kalau suami ckp tinggi sore mmg cepat naik hangin nak melawan je 😅 tp suami ni dia mls nak layan kita.. hahahah nanti lama2 dia yg tego kita balik trs elok 😂 hati cepat lembut kalau suami ckp elok2 hilang merajuk terus...