Pernah Rasa?

Bila kita penat2 bersalin/sakit bertarung nyawa. Dtg org tgk baby terus claim, muka baby ikut suami kita.? Fuhh,pedih dgr. Ikut laa muke ibu dia. Sabo jerr..

2 Balas

hahaha..normal la tu sis..sy pn slalu kna camtu..dua2 ank ikut muka husband..tp klu ada org tegur selamba je sy jwb msti la ikut muka ayahnye dh ank dia..xkn nk ikut muka hang..kang lain plak jd nya 🤣🤣

5y ago

Geram kan rasanya?rasa nk je ckp..at least amik laa hati sikit.sbb si ibu baru je penat bersalin.😁😂 pilu hati ibu dia mcm xde amik sikit dari wajah ibu.

Sabo je la sis 😂