Gelap dkt celah2/ketiak

Pregnant ni mmg dekat area sana lebih gelap ke? Any mommies ada tips tak ya, ke lps bersalin akan jadi normal semula? 😅

18 Balas

MMG hitam sgt. nanti dh bersalin tgk la miss v LG hitam dari yg sebelumnya. Sy lepas bersalin tgk miss v KT cermin sbb nk spray ubat kuning. sekali terperanjat beruk tgk miss v sendiri. awat hitam mcm arang kahkah. yela masa pregnant mana nampak. Lps bersalin rupanya 2x ganda hitam ye. tp UTK sementara jela. Sy sampai search PSL miss v hitam LPS bersalin tau. sbb terkejut tgk sendiri punya. hahahahahah. rupanya normal 🤣🤣