keguguran

Pregnant minggu ke 12.. tapi skrg rasa morning sickness dah hilang sikit2.. lepastu punggul , pinggang and kaki rasa lenguh sgt bercampur sejuk.. breast dgn puting kalau sentuh tak rasa sakit langsung.. tu tanda nak gugur ke? Someone yang boleh share tak pasal gugur ni?

1 Balas

Ada keluar darah ke pape tak sis. Saya pun skrg 13 minggu. Alhamdulilah semakin kuat sikit dari 12 minggu pertama. Alahan dah kurang. Makan selera sikit. Sakit pinggang tu masih ada masih sapu tiger balm malam2 sebelum tido 😅

5y ago

Ouh yeke.. so semua ni normal laa