GUGUR BUT STILL RASA CIRI2 HAMIL

Assalamualaikum. Nk tnya. Apa punca dah cnfirm gugur but still ada rasa cramp pinggang ..sengal mcm senggugut..and still rasa tak selesa kat bahagian pinggang kalau buat kerja/jalan banyak and bangun duduk bongkok nak buka almari ke apa . Mmg perut rasa tak selesa and mlm2 mesti tak boleh tido sebb nk pusing bdn tu rasa berat sgt pinggang nie . Kadang sengal tu sampai rasa kebas kat bahagian peha..breast pon kadang2 still ngilu and berdenyut2..#seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

dh scan confirm takde yg tertinggal?

12mo ago

haa tu laahh kan..tkot mcm tu jugak😥😥 dlm otak nampk mak bidan ja nie🤣

dah scan ?

12mo ago

tak pegi repeat pon..sebb masa 3 to 4 weeks first day kluar drh dh pegi scan..tpi dktr ckp rahim.xda apa2.kosong je😥