Normal ke 10 minggu camni

Saya sekarang dah 10 minggu, tapi sebelum nak masuk 10 minggu tu perut sakit sikit tapi rasa macam ada begerak 😓. Bende tu rasa dalam 1 hari sebelum genap 10 minggu lah (Tapi tak keluar darah) Plus bila dah 10 minggu ni saya dah takda alahan macam muntah, badan lemau dan tak rasa lapar sangat Adakah itu normal ya 🥹 macam nak scan tapi next week dah appoinment KK dah hmm, yela tiba tiba alahan hilang terasa pelik jadi mula Berfikir adakah kandungan saya ok

1 Balas

sy harap normal la sbb saya pun de rasa sakit kat perut skrg 10 week

1y ago

Oh begitu baik2