Buah favorite

Pregnant kali ni asyik nak makan buah je. Macam macam jenis buah tekak ni nak. Lagi lagi sekarang tengah musim buah. Heaven sungguh. Mommy sume pregnant ada yang suka makan buah tak? Buah apa favorite mommy?

38 Balas

Durian, manggis, rambutan, pulasan., 😂 durian sekali mkn xsah kalau x sebiji. Rambutan sekilo beli pagi mlm dh hbs. Manggis beli 3kg dua hari sy blh hbskn.. laki sy geleng kepala je tgk bini dia mkn. Mcm bela saka dah.😂😂 tp baby alhamdulillah okay. Aktif jer.