Urut kaki masa pregnant

Pregnant 9w. Anak kedua. Lupa sebenarnya pregnant tapi pergi bantai pergi urut kaki. Baca article kalau pregnant tak boleh urut kaki 😓 Mudahan takde apa

10 Balas

Saya boleh dikatakan tiap bulan pergi mngurut sis sepnjng pergnt . Now dah 31 week . Alhmdulillah so far tak ada masalah apa2 lagi lah jika nk disebb kn mengurut. Hehehe jngn overthingkin sis. Insha allah okeyh je

Saya siap pergi spa urut kaki, tapi urutan yg lembut sebab kerja luar banyan berjalan kaki cepat lenguh tu yg berurut. Boleh je nak berurut tukang urut tu pun ckp boleh cuma jangan kuat kuat laa hahahah

kaki boleh awak.. yg x bolehnya area perut and pinggang.. sbb kalau salah urut memudaratkan baby, kekdg dorg urut tekan perut kuat2 boleh menyebabkan pendarahan..

11mo ago

husband sy urut je dari bwh pinggang ke kaki dr 1st sampai nk masuk 3rd trimester nie ha..slow2 cukup

mengarut la tu sis. sye mse mengandung dulu pi urut kaki, laki dok urut kaki mlm2. xde pape pon. elok je baby keluar sempurna sihat walafiat

sye haritu g urut kaki ok je dgn tukang urut. Tapi tukang urut tu ckp bahagian tumit tu yg xleh.. kalo bahagian lain ok cuma slow²

yekerr..knp xboleh...nie perut da mkin kaki cepat sakit2 n lenguh2..tiap mlm sblm tido suh ank or husben urutkan..knp xboleh urut kki ?

11mo ago

urut tak kuat takpa sis. sy pun mcm sis, sruh suami urut then sy refer nurse dgn doc. depa ckp urut slow2 takpa

Curious ni. Betul ke tak boleh? Sebab apa. Saya selalu jugak urut kaki.

yeke tk boleh. saya tiap2 malam husband urutkan kaki 🥲

sbnr nya boleh cuma tidak digalak kan...

urut kaki boleh je . takda masalah....