Pregnant boleh urut kaki ke?

Hai semua nak tnya, penah tak pergi mall ada kedai2 urut kaki tu kan. Pregnant boleh tak urut kaki? Dari bawah sampai ke peha selalu nya dia urut sbb sblm prgnant mmg suka urut kaki kerap lenguh. Boleh ke kita urut kaki? #pleasehelp

3 Balas

Ada bahagian yang tukang urut tak boleh sentuh. Tu bahagian peranakan. Kena bagitau yang kita pregnant. Dia tak usik tempat sensitive. Boleh lemahkan baby.

saya urut je. takde apa masalah pun. dah selamat bersalin dah pun ni

Boleh je sis no problem, urut badan je cuba is elakkan