Kantung kecil

Pregnant 7w4d , tapi bila scan doctor kata kantung kecil. Ukuran 6w. Normal ke

9 Balas

normal. saye pon dulu mase bukakk buku nurse ckp baby kecik seminggu. tp alhamdulillah baby sihat sgt. mase tgh pregnant masuk 8 bulan (sehari sblom lahirkan baby) pon org ckp perut kecik je😂 tp lahir sihat sgtsgt tp ngam ngam 28minggu, 2.5 je berat😂 baby nak kluar awal. skrang dah 1 tahun 3 bulan. demam pon baru sekali je sbb nak tumbuh gigi😂 jd jgn risau ye. amalkan makanan sihat sepanjang pregnant tu. in shaa Allah semua akan baik baik je😊

In Sha Allah..... Semoga dipelihara malaikat kecil dalam kandungan awak 🥰 Elakkan stress & enjoy your pregnancy journey. Kalau doktor ada bagi supplement, makan ikut spt yg doktor sarankan. Stay hydrated. Air putih / air suam at lease 2 liters/day.

normal je kkdng sbb bende yg kita consume and makan . seeloknya mkn ubat yg doc bagi betul betul and makanan yg bgi tumbesaran yg sihat kt baby

Saya tak pasti pulak 😅 TAPI masa scan tue apa komen / pandangan doktor? Dia ada advice apa2 tak?

3y ago

Dia suruh datang scan lagi 2minggu 😌

Sama mcm saya . Kandungan 9weeks tp scan kantung baru 5w 6daya camtu huhu

normal sis . tkde apa yg perlu dirisaukan . stay positif always

normal. kkdg tarikh period x sync

normal