Instant Noodles

Pregnant 36 weeks but im craving for samyang instant noodles. is it okay for me to eat it? ?

29 Balas

masa awal pregnant i makan byk kali, tapi jarang la sbb i mmg hantu pedas, alhamdulillah bby ok cuma jgn selalu la hihi

Smlm pergi market lalu dgn Samyang, terasa nak ambil.. Pastu pandang husband, terus dia geleng kepala.. 😅

5y ago

Same la....sye ske mkn pedas,husband thu dh ad baby trs x bg order mknnn pds kt wrg...tp ble hsbnd g kje siap la....brbiji2 cili lompat masuk dlm noodle😅😂😂😂

boleh je , tp makan berpadaa.. sis pun craving samyang masa preggy and alhamdulillah bby okay ..

Pregnant 5weeks tekak rasa nak makan samyang jugak tapi takut pulak sakit perut..

Sya pn tekak blh telan instant noodle je...mkn nasi keluar blk...

Avoid... Sbb pedas.. Depends laa pada mummies sbb fast food blh bg bby jaundis.

Makan je sikit.jangan selalu.xelok makanan segera utk ibu dan byi dlm kndungan

makan sikit2...sekali bg lepas teringin boleh je...jgn yg extra sgt pedas...

I ate 2days ago cause of craving too, but put half seasoning only 😬

Baby only gets nutrition from food we ate. Not the taste. Dont worry.