12 week 3day pregnant.

Pregnant no 2 ni, perut terasa kecil. Risau pulak tengok perut belum besar. Sebelum ni, saya pernah turun darah smlm 3minggu. Bila jumpa doc, doc cakap baby sihat dan aktif.

1 Balas

Saya masa preggy no.2 pon perut kecik jaa... Sampai nak bersalin orang tak perasan perut... Memang kecik... Tapi alhamdulillah baby sihat, saiz okey ikut usia kandungan... Takpa sis... Janji baby sihat yaa... Kalau risau tanya doktor...