Laksa penang

Pregnant 13weeks, boleh ke mkn laksa penang yg ada nenas as ulam tu ? And kalau tk letak nenas as ulam, kuah dia letak nenas ke ? Tgk resepi kt tt kuah ada letak nenas.

13 Balas

Sblom prgnant sy pencinta laksa lps dapat prgnant ni tgk laksa pun sy nk muntah …

1y ago

Saya sebelum ni bukan yg suka laksa pun. Tp dh pregnant ni teringin pulak, masam masam kuah tu. Haha

Boleh makan. Kalau laksa penang tak blend nanas sekali untuk buat kuah.

saya suka makn laksa time pregnant tp elakkn makn nnas lh