Saya nk tnye,sape ibu yg m'gandung dh vaksin dkt sini?Dan ada tk kesan lps ambik vaksin?

18 Balas

dua² dose dh..xde effect apa²..kebas lengan tu biasa .x lama..cuma kuat mkn je lps inject😅 lain org lain kot

saya dah full vaksin . Alhamdulillah saya sihat sahaja . cuma 2-3 hri je pening kepala . ikut antibodi msing2

Dah completed 2nd dose.. Yg 1st dose impak jntung sye.. Trlmpau laju.. Tpi sye cucuk astrazaneca bkn pfizer

Agak pening lepas ambil dos pertama. Anak pula menyusu badan demam. Tak taula effect vaksin atau apa

Takda effect apa² pun, cuma tangan bahu lenguh, cpat lapar Dan mengantuk , sya ambik sinovac,

alhmdulilh sy dh lengkap vaksin bulan 8 hr tu.. pfizer..

xda apa² jua sis ,cuma tmpat suntik tue skit sikit

demam .