accurate ke tidak

Pregnancy test clearblue ni dipercayai ke? Lepas cek saya turun darah. Pergi klinik doktor scan rahim kembang. Doktor buat ujian air kencing nak tengok sama ada mengandung @ period. Ujian air kencing naik 1 line je. Bukan ke clear blue ni accurate? Sedih sebab tak tahu nak percaya yg mana. Doktor pun macam nak taknak je layan. 😔

2 Balas

Mungkin kandungan tak menjadi sis. Term dia chemical pregnancy. Clearblue dpt detect jg sbb ada hormon hcg. Jgn down dan putus ada. InshaaAllah lepas ni ada rezeki puan 🤲🏻✨

3y ago

Tak apa sis. Kandungan tak menjadi tu. inshaaAllah ada hikmahnya dari Allah. Jgn putus asa ye. Dulu saya penah jugak gugur 5 minggu. Sedihnya Allah je tahu sebab susah nak lekat. Dah lekat gugur pulak ya Allah.. Skrg dah hamil balik alhamdulillah kuasa Tuhan. Hari2 doa. Jumpa doktor pakar. Makan supplement. Moga awak ada rezeki lagi InshaaAllah.

Try scan dekat tempat lain pulak after 2w

3y ago

Tkde rezeki sy. Sy complete miscarriage 5 minggu. Hee...