Adakah anda berpengalaman tidak bernasib baik mengalami kehilangan bayi? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Adakah anda berpengalaman tidak bernasib baik mengalami kehilangan bayi? <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2773 respon

23 Balas

lahir xcukup bulan 32week,,,doctor dan pihak jh hospital jaga baby sampai umur dia 3 bulan 23 hari,,and disitu juga last baby diwad,,disebabkan oksigen pernafasan baby dibuang,,,and baby terus meninggal,,baby lahir (26/2/2019)baby meninggal(19/6/2019)selama 3 bulan dia di wad NICU,,,xpernah balikk rumah🥺#AL FATIHAH( dibaca)untuk anak syurga

Kehilangan bayi saya pada tgh bulan november 2018, usia kandungan pertama 3bulan. Sekarang Allah beri rezeki pada kami anak perempuan usia 4bulan 3hari..

Pernah gugur kandungan pertama.. Alhamdulillah Allah ganti skrg 2girl, 1boy, dgn otw insyaAllah boy lagi due bulan 10..

saya kehilangan bayi yang baru seminggu dilahirkan pada 2018 akibat jangkitan kuman. Cukup 3 tahun umurnya bulan ni.

kguguran 1st pregnant last year ...skrg syukur dpt rezeki lagi...moga trus membesar dgn sihat dlm kndungan 😇😇

10/03/2015, 33w, fatel distress, emergency czer dan baby tak dapat diselamatkan..

34 weeks, Emergency Caeser cause of high BP..bby in NiCU for 2 days..

keguguran 2 kali dlm usia kandungan 4 & 5 bln 😇anak syurgaku..

kehilangan bayi saya pada akhir Jan 2019 di usia 3 bulan

tp sy ada kwn yg melaluinya buln lalu