Sakit tulang pinggul

My pregnancy baru nak masuk 5 bulan. Sekarang xtau kenapa sakit2 tulang pinggul sebelah kanan. Bila gerak especially nak membongkok atau tgh duduk nak betulkan kedudukan sakitnya macam kena elektrik. Ngilu sangat. Ada x moms lain pernah kena camni? Normal ke kalo sakit tulang pinggul bila hamil? #ingintahu

12 Balas

Ya sy tengah mengalaminya.. Dari 17week now 19week makin sakit.. Perut kerap krem kat bawah.. Pinggang blakang kerap tegang xkire masa, bhgian tulang punggung kiri kanan kalau dh duduk ok bole bangun.. Tp kalau baring.. Nak bangun.. Memang seksa.. Kene ade org tarik.. Baru bole bangun tp. Mmg sakit.. Bila jalan pon siap ade bunyik tulang..

3y ago

Sama la dri awal pregnant smpai skrg dh 31 makin sakit tau😂